Vacature Kantinepersoneel

Kantinepersoneel gezocht

Vanwege het stoppen van ons huidige kantinepersoneel zijn we per 1 mei op zoek naar personeel voor de resterende weken van het huidige seizoen. Dit is voor zowel trainings- als wedstrijddagen van de jeugd en senioren. We hopen dat onze leden zich de komende weken willen inzetten, zodat we de kantine open kunnen houden. Wil jij de vereniging uithelpen? Ook al kun je maar een enkele dag, meld je dan bij Michel Jaminon via jaminon_michel@hotmail.com

Natuurlijk zijn we ook voor volgend seizoen op zoek naar nieuwe kantinebeheerders die op trainings- en wedstrijddagen de kantine wil verzorgen. De werkdagen zijn dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond en in het weekend op wedstrijddagen de zaterdag en/of zondag. Heb je interesse? Neem dan ook contact op met Michel Jaminon via jaminon_michel@hotmail.com