Vacatures Seizoen 2021/2022

Assistent Trainer Selectie

Haanrade/SVA is op zoek naar een assistent trainer die samen met de hoofdtrainer verantwoordelijk zal zijn voor de selectie die bestaat uit 32 spelers.

Komend seizoen zullen RKVV Haanrade en SVA fuseren en zal de vereniging onder de nieuwe naam Sporting H.A.C. aan de competitie gaan deelnemen. De assistent trainer maakt samen met de hoofdtrainer en de technische coördinator deel uit van de technische staf.

Taken van de assistent trainer zijn:
● Samen met de hoofdtrainer trainingen verzorgen voor de selectie op dinsdag en vrijdag
● Het coachen/begeleiden van het 2e elftal tijdens wedstrijden op zondag
● Vanuit de technische staf per wedstrijd bepalen welke spelers voor het 1e en 2e elftal in aanmerking komen

De ideale kandidaat is in het bezit trainerslicentie Uefa C of is bereid deze in samenwerking met de club te behalen. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Pascal Daems via pascal.daems@sbdinc.com

.

Trainer Recreatieve Elftallen

Voor de recreatieve elftallen van onze vereniging (het 3e en 4e elftal) zijn wij op zoek naar een trainer die op vrijdagavond de training voor deze spelersgroep verzorgt.

Door de toename aan spelers is het niet meer mogelijk om deze groep aan te laten aansluiten bij een van de andere trainingsgroepen. Graag zouden wij met behulp van een gemotiveerde vrijwilliger het voor de aanwezige enthousiastelingen verder mogelijk willen maken om fatsoenlijk te trainen.

Het betreft uitsluitend de trainingen op vrijdagavond. Eventuele vergoeding in overleg. Bij interesse graag contact opnemen met Pascal Daems via pascal.daems@sbdinc.com